fredag 26. desember 2014

Haldenstøvern Nala

Er hun ikke bare helt skjønn??
Nydelig frøken, syns jeg. Jeg er jo ikke inhabil i den saken, i det hele tatt.

Nala har nå rukket og bli vell 6 mnd, nærmer seg 7mnd med stormskritt. Hun er så snill og grei at man blir bortskjemt med hvordan det er å ha valp. Hun har vist noen opprørstanker den siste tida da. Hun er ikke fullt så lydig lengre, men vi har ikke trent så mye i det siste heller. :)
Hun har ikke vist noen stor interesse for harespor enda, men vi stresser ikke. Vi hadde en del slipp nå i november/desember, men med noen hektiske dager rett før jul, samt at noen som har ønsket seg en hvit jul har fått så det virkelig holder, har gjort at vi venter med slippene nå. Det er så mye snø som har kommet de siste dagene, at hun forsvinner laaaaaaaaangt under snøen. Da er det ikke så lett å finne noe, værtfall ikke forfølge det.Hun var helt hvit der det er hvitt da hun kom, men gradvis har hun blitt mer og mer spettete. Det gjør jo ingenting, men jeg har alltid syntes at Haldenstøverne som er helt hvite uten spetter, har vært finest. Men hun er jo fin som hun er også, da. :)

Fotografering er jo litt kjedelig da. Så å ta fine bilder er litt vanskelig. Har også fullt opp med andre smårollinger her i huset, William på snart 2 år er aktiv, kan du trygt si. Men han er litt usikker på Nala, han blir litt oppgitt over at hun skal vaske han i ansiktet hele tida, så han unngår henne. Maria på 6 år, syns det blir mer og mer stas med Nala. Valpen ble litt for vilter ei stund, men nå koser de og leker de sammen. Maria har også lært Nala ett triks, det er å "give me five". Nala kan dette mye bedre enn å "sitte" og å "ligge". Jaja. Må alliere meg med Maria så hunden blir lydigere etter hvert. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar