lørdag 28. desember 2013

Haldenstøveren Poker

 Dette er Poker. Hun er en haldenstøver- jente på 3 år. Hun er kullsøster med Sally, som vi måtte avlive tidligere i år. Vi skal passe på Poker for en periode og målet vårt er at hun på denne tiden som hun er hos oss, skal få prøvd seg som jakthund.
Poker er en ung dame som er rolig og snill. Men hun trengte litt tid på å bli kjent med barna. Hun har ikke vært vant med små barn, så det forstår jeg godt at ble en overgang for henne. Men på kort tid har hun blitt perle-venner med Maria, og de to er litt Knoll og Tott. :)

Poker er jo veldig pen, da. Hun har fått navnet sitt fordi hun har to store tegn på kroppen, det ene (som vises godt på bildet ovenfor) ser ut som et hjerte og det andre ser ut som en kløver. Derfor kom vell assosiasjonene med kortspill :) På Dogweb tror jeg hun heter Hunting Girl.

Om Poker blir noen "hunting girl" har vi tenkt å se på nærmere utover etter julsvinteren og mot våren. Det hadde jo vært gøy da, om hun kunne ha vist fram ukjente sider ved seg selv. Vi har vært å sluppet henne, så fortsettelsen blir spennende. Syns det var positivt at hun dro på en liten "langtur" for seg selv, det lover godt til vi får nysnø å kan følge ferske harespor bedre. Føre er nemlig ikke helt optimalt akkurat nå, er skareføre og snøen forsvinner bare mer og mer.

1 kommentar:

  1. God fortsättning!
    Va kul att ni fått en stövare i huset igen. Kan tro att det kan bli bra harjakter när hon lär sig. Har de inte alls jagat med henne innan?
    Kram Majsan//

    SvarSlett