mandag 18. juni 2012

Smoothie

Fikk lyst til å lage noe godt å drikke den ene dagen vi hadde fint vær i forrige uke. Første valget ble vannmelon! Og den anbefales veldig!!!! Knuste isbiter i blenderen, mens jeg kuttet opp vannmelon i små biter. Så enkelt, men så godt. Den andre varianten som jeg prøvde var denne med banan i hovedrollen. Knuste isbiter, hadde i kuttet banan og tropisk nektar. God denne også, men oppdaget raskt at bananen "tar mye plass", så måtte spe på med ganske mye juice. Så da er det bare å håpe på at det blir flere finværsdager, hvor vi kan nyte både grillmat og smoothie. Og en kald pils....

3 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar om bloggen. Jag försöker utveckla den hela tiden. Har dock problem att få in bilder på kanten o göra ny header. När jag började vistste jag inte det där med exportera så utrymmet blev fullt fort på blogger. Egentligen skall jag byta ut bilderna igen men det är ett halvårs inlägg. Puh vilket arbete.
    Fotograferandet lär jag mig ännu och det blir väl en fortsättningskurs. Just nu försöker jag lära mig bländarfotografering i olika ljus.
    Skall bli kul när jakten börjar då blir det inlägg om det...
    Jag skall till Norge med Tyra för drevprov i nov. Troligtvis upp till hennes uppfödare i Rindalsskogen (Trondheims trakten)

    SvarSlett
  2. Aiaiai, dette så friskt og godt ut og ska prøves ut ved neste anledning (les godværsdag). Kan bli lenge til, men...

    SvarSlett
  3. Vannmelondrikken så vannvittig deilig ut!!

    SvarSlett