fredag 10. februar 2012

Ny runde med Himmelsk

Når blogglysten ikke er helt på topp, er det helt greit at "Himmelsk" fins, slik at det blir litt aktivitet inne her i løpet av uka. Det er på bloggen til Petunia, www.petuniablogg.blogspot.com, at det en gang i uken arrangeres "Himmelsk". Konseptet er som følger: Skriv et innlegg med et bilde som viser noe som har med himmelen å gjøre! Og det er utrolig mange fine bilder som legges ut der hver uke. Som sagt er ikke blogglysten min all verden akkurat denne uka, så for å bli med på denne ukes himmelsk må jeg ta et dypdykk i arkivet.


Da fant jeg dette fine bildet som er tatt på hytta. Sukk.... Enn om det kunne vært sommer nå?? Savner hytta nå, kjenner jeg. Hytta kan ikke brukes om vinteren, for den ligger på ei øy og om vinteren fryser fjorden i dette området. Har foresten fått rapporter fra en annen hytteeier på øya om at brygga vår antagelig ikke er helt i stand etter at "Berit" var på besøk på førjulsvinteren. Syns det er unødvendig å rote til et område man er å besøker.. Men naturkrefter er vell ikke som andre gjester.

9 kommentarer:

 1. Fantastiskt vacker himmelsbild! Så mysigt att ha en stuga ute på en ö, måste vara fint att vara där på sommaren :)


  Trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Nydelig å se slike lag med ulike fargesjatteringer

  SvarSlett
 3. Fantastisk bild! När öppnar ny upp hytta?

  SvarSlett
 4. Det er utrolig flott å være der på sommeren! Vi har hatt den siden jeg var 1 år og jeg har mange fine minner derifra. Og det er alltid noe fint å ta bilde av "der ute".

  Isen forsvinner som regel i Mars, men vi bruker å ta de første turene til hytta rundt midten av April. Da er det ikke fullt så kaldt lengre. Men hovedsesongen er fra Mai til August. Stenger den når de første snø-fillene kommer på senhøsten.

  SvarSlett
 5. woow,,vilka färger....
  å missa nu inte....  S

  A

  T

  U

  R

  D

  A

  Y  S

  H

  O

  W  O

  F

  F  förra veckan var det 111 fina bloggar med

  VÄLKOMMEN :)

  Håkan

  SvarSlett
 6. HEI,fantastisk bilde du har,og dette var en intresang blogg,den vil eg følge.Ønsker deg en flott uke.Klem fra Magnhild.

  SvarSlett
 7. Flotte farger :) Vi får håpe det ikke blir for mye arbeid med å rydde opp etter vintergjesten ;)

  SvarSlett