tirsdag 21. februar 2012

En følelse av å være innesnødd...


Dette er min utsikt...

For 14 dager siden tenkte jeg at det var så hærlig lite snø i år, at våren kom antagelig fort. Jeg glemte visst å banke i bordet, ferr etter dette har det snødd hele tida!

Bildet viser snømengden utenfor de store vinduene på stua. Det er jo selvfølgelig mye taksnø i tillegg til at vinduene er satt inn lavt i forhold til de andre vinduene på huset. Så bildet lyver jo litt.. Men fikk en følelse av å være innesnødd ei stund. Vet ikke helt hvor mye snø vi har heller, men rundt 1,5 meter? Er jo egentlig ikke så mye sammenlignet med hva det har vært før i tida, men når det snør non stop i 14 dager, merkes det så mye bedre.

Gjett hvordan været er i dag da... Jo, det snør....... All denne snøen gjør det helt umulig å ta med seg Sally for en jakttur. Så det har blitt lite av jakting i det siste. Dessuten nærmer det seg desverre slutt for denne sesongens harejakt, så det er vell bare å glede seg til neste høst. MEN: Først skal jeg NYTE våren og sommeren!!

2 kommentarer:

  1. Här har vi plusgrader nu i södra Sverige och det tar på snön vilket är skönt. Det går fort till nästa jakt skall du se :-) Vi längtar redan till 1 oktober för rådjursjakten.

    SvarSlett
  2. Tjolahei tjolahopp, jeg er så stoooolt! Fordi nå er det like før Graniumen jeg fikk fra deg blomstrer :o)) Tenk at jeg har klart å holde liv i den da. Ja, det skulle man jammen ikke tro... Skal sende deg bilde når blomsten kommer ;o)

    SvarSlett