søndag 29. januar 2012

Hvor er Shira??

På facebook er det nå opprettet ei gruppe som heter "HJELP OSS Å FINNE SHIRA". Min oppfordring er å finne denne gruppa og dele budskapet! Dette handler om en hund som klarte å stikke av hjemmefra. En hund av rasen Haldenstøver, slik som vår egen Sally er. Shira ble pga rutinesvikt/ missforståelser sendt til FOD (foreningen for omplasserte dyr) i stedenfor å vente til eieren kom å hentet henne. Eier hadde sagt i fra om at det var hans hund. Selv om eier også meldte seg for FOD og forklarte hva som hadde skjedd, fikk han ikke hunden sin tilbake. Det er mest sannsynlig at hunden har blitt omplassert etter at den rette eieren meldte seg. Eier har gjort mye allerede for å få tilbake hunden sin, men har ikke lyktes enda. Derfor er oppfordringa mi å hjelpe familien som savner hunden sin, med å dele historien om Shira, slik at hun kan komme hjem igjen.

2 kommentarer:

  1. Det låter ju helt vansinnigt att han inte får tillbaka sin hund. Gäller ju att bevisa att det är hans med papper eller märkning. Hoppas han får tillbaka sin voove.

    SvarSlett
  2. Kjempe bra du legger ut dette!!!! Jeg tråler gjennom alt jeg kan finne nå, hun må komme tilbake til sin egentlige eier!

    SvarSlett