lørdag 7. januar 2012

Egen- trening


På fredag tok Sally saken i egne hender (evt labber). Hun syns det ble kjedelig å leke i snøen med oss 2beinte og dro en liten tur i skogområdet rundt huset vårt. Hun begynte å lose. Losen forflytta seg over en åker, før den begynte å gå på runder. Vi hadde vært ute ei stund da losen starta. Med kulda som har kommet de siste dagene gikk vi inn for å varme oss. Sally ville ikke bli med hjem. :) Hun fikk derfor lov til å fortsette losen. Den foregikk jo bare noen hundre meter unna huset og de gangene jeg gikk på trappa så hørte jeg henne.

Var et par turer for å plystre henne inn. Vi har fått ganske mye snø, så det tar nok en del krefter for henne å løpe time etter time. Med tanke på jakttur på søndag, ville jeg helst spare henne litt. Selv om frøken Haldenstøver hadde tap da jeg plystra henne inn, samt øyekontakt i 1 sekund, kom hun ikke samme hva jeg ropa og plystra. Derfor fikk hun bare fortsette. Jeg orka ikke stå der å gaule. 4,5 time etter at hun begynte på losen hørte jeg et dunk på trappa. Der sto hun å ville inn. Hun fikk masse ros og en (les:mye) godbit. Hun la seg på pleddet sitt på kjøkkenet og der ble hun liggende gitt. :)

3 kommentarer:

 1. Flinke Sally, og flinke du som trener henne! Dette lover godt for fryseboksen ja. Og jeg gleder meg til å bli invitert på hareragu. toro jeg... Hihi...

  Godt nyttår og ha ei finfin helg videre!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hi hi...det verkar som hon och Tyra är i samma lag. Så många timmar vill nog Tyra jaga med. Bra med jaktlust i Sally.

  SvarSlett
 3. Takk Tove! Du skal få smake en eller annen gang. :) Faktisk veldig godt kjøtt.

  Jaktlysten har endelig tatt tak i den lille støver-jenta vår ja. :)

  SvarSlett