torsdag 8. september 2011

Sally LEKER skopusser

Her har dere en video av Sally som svinser rundt i skogen og koser seg :)
For de som ikke er så opptatt av jakthunder eller har lite erfaring med det, så må jeg nevne at en skopusser er en jakthund som ikke løper ut for å finne viltet, men bare svinser rundt sin eier og ikke vil miste eier av syne. Grunnen til at jeg har uthevet LEKER i tittelen, er at Sally var skopusser i ca 5 minutter av de 2 og 1/2 timene vi var ute i skogen.
Forøvrig har ikke Sally hatt noen los enda. Vi venter i tålmodighet. :) Det er nok bare en måte å få henne til å lose på, nemlig ta henne med til skogen slik at muligheten for å finne hare er stor. Det er lettere sagt enn gjort, men Sally er tross alt bare 9 mnd enda og jeg har også lite erfaring med dette. Men vi prøver så godt vi kan, og i morgen etter at Maria blir levert i barnehagen, skal jeg ta med den lille vofsen vår til en plass i nærheten av hjemme her, for der ryktes det at det "koker" av hare om vinteren. En annen ting det "koker" av for tida er lemen. Disse forstyrre Sally veldig!!!

2 kommentarer:

  1. Trevligt! Du får blogga nu vad som händer med er under jaktsäsongen.

    SvarSlett
  2. ja, vi får se :) d blir veldig spennende! men vet at elgjakta står jo ganske sterkt her hos oss, så den kommer også til å ta litt tid :)

    SvarSlett