torsdag 22. september 2011

Sally har hatt en los! :)

På onsdag etter å ha levert i barnehagen, tok jeg med Sally til skogs. Det var en hærli høstdag med skodde, klar luft og til slutt sol og fint vær. Sally dro ut med en gang jeg slapp henne løs. Hun hadde gode søksrunder som varte lenge og det virket som hun var mindre avhengig av å komme for å se at jeg var på samme sted som jeg hadde sluppet henne. Men de gangene hun kom løpende forbi meg, så stoppa ho opp når ho passerte og logra til meg, for så å fortsette. Nesten så hun ville si at nå har jeg forstått at du sitter her til vi skal hjem igjen, så da kan jo jeg gjøre som jeg vil. :)
Satt i den stille skogen. Tåka hadde nettopp letta og sola prøvde å bryte igjennom inne i stor-skogen. Hadde sittet lenge på samme sted og satt helt i mine egne tanker da jeg plutselig hørte en hund som bjeffa nedenfor der jeg satt. Da jeg aldri har hørt at Sally har bjeffa mer enn et par bjeff i gangen, kobla jeg ikke med en gang at det var hun som hadde los. Bjeffene var kraftfulle og hørdes veldig godt i skogen. Målet var veldig grovt og det hørdes ut som en kjempe stor, kraftig hund. Men det var jo min lille spinkle Sally :) Ingen tvil om det. Ble sittende helt stille å lurte veldig på hva det kunne være hun fulgte. Losen bar preg av høyt tempo og losen varte i 1-2 minutter og hva det ble losa på, vet jeg ikke. Bra at Sally har åpna kjeften uansett, å håper (!!) at det var en hare. Eller rev. :) Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre etter at det ble stille igjen, så ble sittende i ro og etter en 10 minutter i den stille skogen, kom Sally løpende. Da kom hun helt inn til meg å så veldig fornøyd ut. Derfor sa jeg at hun var flink, å ho begynte å logre helt vilt :)
Søndag nærmer seg med stormskritt, og da er det elgen som skal til pers! :) Gleder meg!!!!!

3 kommentarer:

  1. Grattis! Sally gjorde ett bra jobb. Vi skall ut 1 okt. Dessvärre löper Tyra så Ayla får premiären. Hon är dock inte helt injagad men jag tror hon klarar det. Mina taxtjejer är ju från Norge ju :-)

    SvarSlett
  2. Hva heter kennelen du hentet hundene fra? Er nysgjerrig :) Å lykke til på premieren! Ikke så lenge igjen nå.

    SvarSlett
  3. Tyra är från Skogslettas i Rindalsskogen och Ayla är från Stribukken i Roa. Vi har fått många goe vänner med dachserne. Jag planerar att åka till min joremor som kom och hjälpte mig med Tyras första kull. De bor i Jevnaker och hon är drevdomare.Det blir drevprov slutet okt el början nov.

    SvarSlett