tirsdag 2. august 2011

Sally har fått løpetid

Et par dager etter at Maria og jeg kom hjem fra ferietur ble det klart at Sally har fått løpetid.
Det lille søte nusket har blitt 8 mnd og må vell nå kunne kalles en liten, ung dame. Sally har i likhet med Fjell blitt veldig glad i å kjøre båt. Og her er bildebeviset, tatt sist vi var på hytta:
Ellers virker det som at hun nå mens hun har løpetid, er blitt mye roligere. Hun har også blitt mer lydhør igjen. Men nå som hun har løpetid har jeg som går hjemme i ferie hver dag, vært veldig nøye på å skjerme henne for både Fjell og nabo-hannhunder. Derfor syns hun det er veldig kjedelig for tida!!!! Derfor fikk hun være med på sin første ordentlige løpetur i går, for å få ut energi! Har spart henne for den type trening for å unngå belastningsskader til en ung kropp. Men fysikken er god og hun holdt lengre enn Fjell. Hun virka egentlig ikke sliten heller, da vi kom hjem :)
Dette bildet av en sovende Sally i båt er tatt tidlig i juli, da vi var på hytta :)

Sally må vell bare belage seg på noen kjedelige uker fremover. Har nemlig tenkt å passe godt på henne :) Det er vell egentlig ikke før om 14 dager at det er viktigst å passe på henne, men har sett andre eksempler på at det er lurt å passe på tispa si når en ikke ønsker valper! Å dessuten så er nå egentlig Sally en valp selv også, på mange vis :)
Vakre Sally! At ikke flere harehund-jegere velger seg Haldenstøver, det skjønner ikke jeg! Men det får jeg skrive litt om senere!!! :)

1 kommentar:

  1. Søte, søte Sally! Fader rullan så fort tida går. Syns ikke det er lenge siden dere hentet henne... Jaja, det er på ungene (og husdyra!) man ser at tiden flyver. Selv føler man seg ikke en dag over 16... Kremt...

    Ha en fortsatt fiiiin ferie!

    Klem

    SvarSlett