tirsdag 2. august 2011

Ferietur

Maria og jeg tok toget til min svigermor i Oslo å hadde sommerferieturen vår dit. Tilfeldigheter gjorde at vi var i sentrum den dagen bomba smalt og tilfeldigheter gjorde at vi ikke havnet "oppi det". Men det var en veldig uhyggelig opplevelse for vi hørte smellet veldig godt. På tross av dette, vil vi nå i ettertid når vi har summet oss litt, si at det var en fin ferietur. Maria skjønner jo ikke så mye av dette og spør du henne så var det dagsturen til Hunderfossen familiepark det hun kommer til å snakke om :)
Hunderfossen er en flott familiepark og selv om regnskyene hang tungt over Eventyrslottet så hadde vi det veldig trivelig. Egentlig snedig med litt gråvær, vi sto nesten ikke i kø i det hele tatt den dagen. Et annet obligatorisk fotomotiv er jo selvfølgelig trollet!
Selv om Maria storkoste seg så syns hun det var skummelt både inne i Eventyrslottet og i Trollet. Det er jo dunkel belysning og dukker som ser veldig levende ut. Men raftingen, det var det artigste med hele parken, i tillegg til det lille toget :) Ellers er det jo mye å se og mye å lære. Maria syns også det var artig og innom energisenteret, noe mamman også syns :)Mye lærerrikt å se på der.
Litt lek og morro hører jo med også!
Ballbinge går vell aldri av moten!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar