tirsdag 12. juli 2011

Ro og harmoni

Det er ikke "farlig" å ha flere dyr i samme husholdning når det er ro og harmoni blant dem. :) Ofte når alle er inne og pleddene til hundene også er på kjøkkenet, hender det ofte at Balder også kommer å stjeler litt plass. Som regel er det Fjell som viker. Sally gir ikke fra seg en god liggeplass nei. Å Balder er frekk nok til å prøve å gjøre som han selv vil.
Derfor hender det veldig ofte at Balder får dele pledd. Spesielt sammen med Sally. Og Balder er vell den som syns at invisteringen av fleecepledd til hundene for å ligge på, er den beste investeringen på lenge.
Ellers så vokser Sally jevnt og trutt. Prøver innimellom å trene på "å stå" med tanke på eventuell mer deltakelse på utstillinger. Men det var nå denne eieren av Sally da... Kan verken mer eller mindre om det temaet nå enn tidligere.... :) Noen som virkelig kan dette, er faren og broren til Sally. Faren til Sally, haldenstøveren Finto, ble for et par dager siden WW-11 under verdensvinner utstillinga i Paris. :) Og broren til Sally, Starlight Express (Obelix) har blitt blant annet festivalvinner. Det betyr at han var den beste hunden av alle på utstillingen, både valp, voksen og veteran. Ellers gjør pappa Finto det veldig bra i alle utstillingene han er med på og Sally ser litt opp til han. :) Men Sally har en plan om at hvis hun blir like god som pappa på jakt, nemlig få jaktpremiering, så kommer hun til å bli meget fornøyd. For Sally har innsett at matmor og matfar kanskje lettere får til å briljere i skogen enn i "ringen".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar