lørdag 12. mars 2011

Ut på tur, men litt sur!!!

Vi var på en liten skogstur for et par uker siden. Og Balder kom også å ville være med. Det gikk ikke så veldig lenge før han var å finne oppi et tre. :)

Litt gretten ble han også, men det er vel egentlig ikke så veldig rart da. Ingen hadde vell syns det hadde vært gøy å bli jaktet på når det hele skulle være en koselig tur i skogen...

Da det var litt volum og action på de to minste i vår lille familie, fant Balder det best å gjemme seg litt i skogen. Og her låg han å voktet på pølsepakken.

Flere som hadde lyst på pølse, da vøttø. Så etter et par strenge Nei!, ga Sally opp pølseprosjektet og begynte heller på prosjekt søking, sniffing og sporing. Så viste det seg at sporene slutta her....

JEPP!!!!! Det ble da fangst! HURRA!!!! Tenkte Sally. NEI! JEG VIL IKKE BLI OPPDAGET!!!! Jeg vil være for meg selv, trenger ingen vilter lek nå, tenkte Balder og begynte å løpe. :)

Men Sally hang på, det var jo det beste som kunne skje, at Balder prøvde å stikke av! Da ble det veldig festlig, nemlig!

Balder prøvde så å gi Sally en lærepenge med litt fresing. Men det hjalp da så lite, hun sprang bare rundt og rundt og Balder ble enda mer grinete.

Så i stedet for å bruke forsvar prøvde han seg heller på en unnamanøver.

Så han ble sittende oppi dette treet til det ble kjedelig. :) Da kom han ned og tok en demostrasjonsrunde forbi Sally for å si at du er bare ei dum, irriterende bikkje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar