mandag 8. november 2010

Fjell sin 3.elg har falt!!

I helga var Hans Marius og Fjell på elgjakt i Sverige. Og det resulterte i at HM felte en elg for Fjell.

De var egentlig på vei til bilen da HM så på GPS'n at Fjell plutselig løp av veien og opp mot et punkt i skogen. Det tok ikke lange stunda før Fjell hadde los og jegerne organiserte seg. Hans Marius brukte litt tid på å stille seg innpå og kom veldig nært ved en anledning (tror han sa ca 30 m), men det var så tett at han bare så vidt så hunden, men ikke elgen. Elgen forflytta seg (stor sjanse for at HM støkte) men Fjell klarte å stille elgen på nytt. Enden på visa ble at Hans Marius fikk skudd sjanse og elgen falt i nok en fin stålos for den flinke jämten vår!! :)

Syns også det var artig å høre at søstra til Fjell har gjort det bra på jaktprøve i helga. Hun hadde visst fått 1.premie. Hun har vell vært på jaktprøver før og fått 1.premie også. :) Og i sommer, da vi besøkte oppdretter, sa han at flere i kullet til Fjell har gått jaktprøver og gjort det bra. Noen har også blitt jaktchampioner av de som bor i Sverige. Bare vi som ikke har vært helt sikre på dette med jaktprøver... Men det hadde vært gøy å prøvd det, det er sikkert like farlig som utstilling.. Og det viste seg jo å være MEGET ufarlig, bare morro (i mine øyne værtfall)! (For de som ikke vet hva en jaktprøve er, så går det kort fortalt ut på at en tar med elghunden i skogen sammen med en dommer, og ser hvordan hunden oppfører seg med elg)

Apropos UTSTILLING: På lørdag som kommer skal vi på utstilling med Fjell. Jeg har ikke de store forhåpningene for jeg klarer ikke å få han til å stå som jeg vil, men vi drar mest for morro skyld. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar