lørdag 16. oktober 2010

100% uttelling på elgjakta!! :)


Jeg har skutt min første elg :) :) :)

En ganske fornøyd jeger etter at elgen er fraktet til slaktebua :)

Min første elg ble en fjorokse, så vidt det er gevir på den, men det var så ABSOLUTT ikke det jeg tenkte på da jeg sto nede ved rundballene på en åker å bare ventet og ventet og tenkte og tenkte og bestemte meg og ombestemte meg mange ganger. Men til slutt bestemte jeg meg og skuddet ble avfyrt. Akkurat da jeg fyrte av skudde var jeg ikke så veldig høy i hatten, men gleden og ikke minst lettelsen kom da dyret falt. Skal love deg at det var et adrenalinkick av dimensjoner, og nå er en ekte elgjeger født. :) Syns det er kjempe gøy med elgjakt :)
Det er også veldig artig at alt har gått på skinner i år. For elgjakta har gått strålende og alle dyra vi kunne felle har blitt felt. Hans Marius skaut to elger i år, og den ene var i STÅLOS FOR FLINKE, FLINKE FJELL!! Fjell har fungert veldig bra denne høsten. Selv om han fortsatt gjør noen rare ting innimellom, så er han jevnt over blitt mye bedre enn han var i fjor. Søkene hans har blitt veldig gode og da kalven ble felt for han, hadde han god påhengelighet og flere ståloser underveis.
Men etter løping mil etter mil og mange nye intrykk og mye hardt arbeid for vår kjempe søte vovvis, har han ikke vært så veldig sosial og værtfall ikke like "sprudlende" som han bruker å være. Han benytter hver anledning til å legge seg i "senga si" og da gidder han knapt å se i min retning når jeg kommer for å ta bilde av den sliten hunden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar