fredag 24. september 2010

1 dag unna 1 uke i skogen


Det nærmer seg med stormskritt bålkos, jaktskrøner og masser av hardt arbeid. Legg til masser av naturopplevelser og spennende situasjoner i møte med dyr, og du har det mange velger å kalle Årets vakreste eventyr; nemlig jakta, og da tenker jeg selvfølgelig mest på Elgjakta :) Jeg har ordnet meg med en hel uke ferie, så dette blir spennende.
Det blir også meget spennende å følge med Fjell. Han har nå blitt 3 år og dette er hans andre sesong. Han gjør fortsatt mye rart på treningsturene våre, men han har hatt noen fine loser, så vi får bare håpe på det beste. I tillegg til at Hans Marius har forhåpninger om at Fjell sin andre elg skal dette denne høsten, har han også forhåpninger om at min første elg skal falle.

Selv så er jeg litt usikker på hvordan denne høsten blir for min egen del. Jeg har faktisk ikke vært med på jakt siden høsten 2007, da jeg gjøv løs på min debutsesong med rifla over skulderen. Den gangen var jeg mer sikker på skytinga mi, da jeg gjorde det mye bedre på skytetreninga. Men jeg har da klart å ta skytterprøven får jakta i år også, så da er det vell bare og begynne å glede seg, noe jeg forresten allerede gjør :)

Selv om elgjakta starter først i morgen, har flere av gutta på jaktlaget vært i aktivitet. Det har vært Bukkjakt (rådyr) siden midten av august og Hjortejakta har også vart noen dager. På bildet ser dere rådyrbukken som broren til Hans Marius skaut tidligere i høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar