torsdag 5. august 2010

Balder på hyttetur


Da vi bestemte oss for å dra på hytta og at vi kom til å bli mange dager, måtte vi finne på ei løsning for Balder. Det ble til at han fikk bli med. 1 time i bil for en som HATER! å kjøre bil, var ikke kult. Konstant mjauing i en time. HURRA! Så ble det lille buret hans fraktet til en båt... IKKE KULT! Tenkte Balder, han prøvde å åpne døra på buret med labbene. :)

Han var livredd da han ankom hytta. Vi prøvde å få han til å være inne i hytta og bli trygg der først, med mat og alt. Men han stakk ut som en rakkett ved første anledning og gjemte seg. Det tok noen dager å bli trygg på alt det ukjente, men han tøyde da opp etterhvert. :)

Etter noen dager ble han til å med ute på flytebrygga og holdt Hans Marius med selskap mens han fisket om natta. :)

Da vi andre badet sto han faktisk helt i vannkanten å så på. Han ga meg noen blikk av og til når jeg sa til han at badevannet faktisk var helt ok. På bildet har han demostrativt satt fram den ene labben, akkurat som han ville si: Hit, men IKKE lengre!

Siden vi fikk endel makrell og sjøørett ble han da glad i å være på hytta. Så da Maria lekte i vannkanten var det som om han måtte sjekke om det kanskje var en fisk i bøtta. :) Hehe. Tøffe katten overlevde både båttur og hjemkjøring, men det ble nok en hel time med mjau, mjau og atter mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar