fredag 15. januar 2010

En liten "rapport"

:)
I år ble jula hivd ut av huset på "20.dagsjul". :) Det var egentlig ganske greit å få rydda litt opp i huset igjen og la hverdagen komme sigende tilbake.

Jeg har begynt i praksis denne uka. Jeg er på en dementavdeling og skal være der i 8 uker. Det er kjempe spennende og jeg kommer til å lære masse, for jeg har allerede lært mye. :) I tillegg skal muntlig årseksamen være om to uker og bachlor- oppgaven har begynt å svirre mer og mer i hodet mitt. Men jeg har kommet frem til at jeg må gjøre ferdig muntlig først, deretter bachlor. Jeg klarer ikke å ha flere slike store temaer i hodet samtidig, det blir bare rot, og den dårlige samvittigheten er der hele tiden.

Jeg får dårlig samvittighet for å bruke tid på bachlor når jeg egentlig skulle brukt tid til å lese meg opp muntlig, and so on.. Men jeg har kommet fram til at bare jeg består muntlig, består bachlor, består de to siste praksisene jeg nå har igjen, så kommer livet til å bli annerledes. For når alt dette er unnagjort, har vi kommet til midten av juni, og jeg kan endelig kalle meg sykepleier. Jeg ser mer og mer fram til den dagen. Klart det kan være slitsomt å jobbe mye også, men jeg syns det er slitsomt å være student... Hodet har aldri helt fri....

GOD HELG!!!! (Jeg er fornøyd med helgafri!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar