torsdag 31. desember 2009

Juleblogging del 2


I år lå d pakker fra Maria til Mamman og Pappan, gaver hun har laget i barnehagen. Og jeg skal hilse å si at det ikke var dorullnisser. Gavene var skikkelig skjønne, blant annet juletrekula som er avbildet ovenfor. Det er Maria som har malt den. :) Kjempe artig :)

Ved siden av kula som Maria har laget, henger denne feiern. Den betyr mye for meg, da jeg har fått den i gave (husker ikke om det var fra oldemor eller bestemor). Jeg vet ikke om noen andre som har denne feieren og jeg syns faktisk den er ganske stilig. Jeg har hatt den siden jeg kan huske :)

Forøvrig ser juletreet vårt ut slik som dette. I år har Hans Marius fått tillatelse til å hugge selv og det er faktisk det fineste treet vi har hatt i hus. :) Bildet ble svært dårlig, men det er en annen sak.

Dette er da en oreokake. Jeg har hatt lyst til å lage en siden jeg fikk smake den til Fruen på Skogmo. Men jeg har utsatt det i det lengste, for jeg er av den oppfatning av at jeg ikke er så flink til å bake, men NÅ har jeg prøvd den, å den ble KJEMPE GOOOOOD :) Helt himmelsk kake dette her. Jeg fant oppskrifta på detsoteliv.no

Ble litt rådvill da jeg oppdaget at en skulle knuse kjeksa i en kjøkkenmaskin, av den typen vi ikke har. Fikk derfor tips fra mamma om å knuse den i plastikkpose og med hjelp av kjevle. :) Kaka var jo faktisk enkel å lage, men det tok litt tid, da den skal i kjøleskapet i flere omganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar