onsdag 18. november 2009

En spesiell pusekatt


Jeg har ikke blogget så mye om Balder, egentlig. Men det begrenser seg litt. Det eneste han gjør er å spise stooooore mengder mat, ligge oppå elefanten eller sofaen å sove, kose litt med oss andre i huset, og være ute på farten.

Ikea-elefanten til Maria har blitt Balders beste seng. Er han innendørs og slapper av, ligger han oppå det store kosedyret ca 90% av tiden. Sikkert en god og myk seng, kanskje den minner han om mamman? :)

I høst har Fjell gått på høyenergifôr slik at han ikke skal tape vekt under jakta. Dette fungerer kjempe bra, siden Fjell har vært i mye bevegelse denne høsten. Men for en pusekatt som ikke trimmer og løper så mye, blir det i meste laget. For Balder har fått en ny hobby i høst. Det er å spise sammen med Fjell. Når Fjell får mat og Balder er også innendørs, benytter katten seg av å spise sammen med hunden. Da står de side om side og spiser, uten noe tull. Eneste problemet er at vi nå har fått en katt som er MEGA tykk!!!

Han har faktisk blitt så tykk, at da mamma var her en liten tur i ettermiddag og fikk se han ligge på gulvet, sa hun: Er det virkelig Balder??? Hærreguuud, korr stor hainn hi vorti!! Å hun ser han relativt regelmessig.. :)
Bare for å fjerne all tvil: Balder er høyt elsket i dette huset. Han er kjempe snill og tålmodig, ikke minst mot Maria. Han og Fjell er blitt kjempe gode venner og de deler mat som om det er det mest naturlige i hele verden. Ikke noe hund og katt- begrep her i huset, nei :) Tror ikke vi kunne fått en bedre katt i dette huset, slik som situasjonen er nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar