mandag 12. oktober 2009

Lengteeeeeeeeeeeer!

Jeg er lei. Jeg er frustrert. Jeg hater skole for øyeblikke. tPå fredag som kommer har vi nemlig eksamen i geriatri og psykiatri. To store emner som kan ta "nuven" av de fleste, spesielt meg akkurat nå. Jeg føler jeg aldri har tid til å gjøre det jeg vil, jeg kan ikke bare ta en fridag og kose meg, jeg må lese. Selv om jeg begynner å få noe kunnskap inni hodet mitt, har jeg den fæle følelsen som kommer når eksamen nærmer seg.. Enn om vi får det spørsmålet, enn om, enn om, enn om..... :( Jeg prøver å tenke positivt. Men hva hjelper vel det? Eksamens spøkelset henger over Finstad som en klam hånd, og trykker meg ned i søla hver gang jeg prøver å tenke positive tanker om eksamen. Hver gang jeg begynner å tenke at dette klarer jeg, tar jeg frem en gammel eksamen og skal løse den, for å bevise for meg selv at nå kan jeg det.. Men allerede på spm 1 får jeg jerneteppe. Nei, dette kan jeg ikke... Hva mener de her, da?? Hmmm.. Så ser jeg i fasiten. Å ja, sånn ja.. Litt logisk kanskje, hvorfor kom jeg ikke på dette, da? SUKK!!!!

Og elgjakt er det bare å glemme.. Jeg har ikke vært med en dag, engang. I går skaut de to elger, tilsammen har de 4. De har 5 igjen, og jeg håper virkelig at de får til flere denne uka, for det er slitsomt de to siste ukene av jakta, og du har igjen halve kvoten. Det blir det ikke like stas med elgjakt lengre, bare slit og strev.. Til helga skal jeg jobbe, og kan ikke være med da heller. Og vi fikk utsettelse på en oppgave som nå skal leveres fredag i neste uke, derfor blir hele neste uke KJÆMPE SLITSOM! I tillegg til full undervisning hele uka, skal vi skrive den fordømte oppgaven!!!! Altså, jeg er takknemlig for at vi fikk utsettelse så vi får lese mer til eksamen, men herreguuuuuuuuuuud. Det er slitsomt å studere. Men jeg er snart utdannet, jeg er snaaart utdannet, jeg er snaaart utdannet.. :) :)

Måtte bare få ut litt innestengt frustrasjon.. :)
Maria er for tida fryktelig urolig om natta. Ny runde med tenner, tror jeg. Hun hadde feber i går og da blir hun veldig kosete, men litt sutrete også. :) Hun er bare såååå søøøøøøøøt!! Hun er mammas lille godklomp. :) Min solstråle.
PS: Snakk med meg når vi har fått gjort unna eksamen på fredag, og jeg er blid igjen.. Er bare litt frustrert nå, men blir blid når eksamen er overstått, uansett resultat.. (HÅPER og stå, selvfølgelig..) Jeg lenteeeeeeeeeeeeer etter å bli ferdig utdannet....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar