søndag 4. oktober 2009

Fjell sin første elg...


... og Hans Marius sin 21. elg. :)
For et par helger siden- før elgjakta begynte i Norge, dro Hans Marius og Fjell til Sverige for å jakte elg. Og det ble uttelling! Hans Marius skaut en elgkalv for Fjell i ganglos.

Fjell fikk skikkelig trening den helga. Han sprang flere mil og hadde flere loser. Men innimellom virket det som om han var på søndagstur. Da sprang han bare rundt omkring, fant postene og viste større interesse for de enn for jakt, og drev ellers med ting som han selv syns var interessant.
Men så fikk da Fjell endelig en bra los, ca 60-70 m unna Hans Marius. Da våknet jegerinstinktet til "far sjøl" og han forflyttet seg etter losen. Det viste seg og være ku med kalv og som den gode jeger Hans Marius er, overlistet han dyra, og felte kalven. Fjell ble veldig usikker i det skuddet gikk, og kom å satte seg ved siden av HM. HM fikk sendt hunden etter kalven igjen, og losen startet på ny, for å dø ut ganske raskt. Det var da et faktum at Fjell hadde "fått" sin første elg på samvittigheten!!!!! Og den svenske jaktbasen sa: Gratulere med elghund. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar