torsdag 17. september 2009

Balder (katt) stjeler Fjell (hund) sin mat


Siden Fjell var liten valp har han måttet sitte eller ligge foran ei overfylt matskål og vente på det magiske ordet; "Værsågod"! før han har fått spise maten sin. Innimellom kan dette være litt av en utfordring og vente på kommandoen og det gjør ikke saken bedre at Balder kommer frekk og freidig spaserende på kjøkkenet når han hører at matskåla til Fjell blir fylt opp. Lydig (kremt..) som Fjell er ligger han stille (Les: ligger i ro, men hele kroppen skjelver i spenning) og venter til vi har sagt værsågod.

Men i stede for å jage katten, prøver Fjell å spise opp maten så fort som mulig. Da Balder var liten, ble pusin skjøvet bort av det store hodet til Fjell, og hunden fikk ha maten sin i fred med katten som fornærmet tilskuer.

Men Balder har også blitt større, derfor har de flere ganger delt "broderlig" på skåla med hundemat. :) Men nåde pusin om han nøler litt på kjøkkenet etter at herremåltidet er over, da blir det juling å få!!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Takk for koselig kommentar som varmet :) Uansett hvilken situasjon man er i, så er det jo alltid noen som tror de vet bedre. Sånn har det vel alltid vært, og kommer alltid til å fortsette med. Bare så synd at de ikke har mulighet til å sette seg inn i andres situasjoner og prøve å forstå...
    Merker det godt på måten du skriver kommentaren din at du er en som forstår mye, en som har vært gjennom en annen start enn en "vanlig" fødsel og tiden etterpå :)

    SvarSlett