lørdag 29. august 2009

Maria er 1 år!


Forrige lørdag var det 1 år siden Maria kom til verden. Det har skjedd mye siden da, og Maria har hatt en helt utrolig utvikling (noe som er ganske vanlig...) :) Maria er glad i både Balder og Fjell, og jeg er sikker på at det er gjensidig fra begge.

Her er Maria og pappan Hans Marius. Bildet er fra 1 års-kalaset. Her er det gele eller sjokoladepudding som blir fortært.. Og det var veldig godt, i følge Maria selv. Nesten litt fornærmet over at det ikke var mer å få.. :)

Her må du vri hodet litt til venstre, kjære leser. For jeg glemte å rotere bildet før jeg satte det inn i bloggen.. Typisk meg!! Men bildet viser værtfall ei lita tulle som har begynt med noe nytt, nemlig å reise seg selv. Hun gjorde det første gang på ferieturen vår i slutten av juli, men det er først denne uka at hun har kommet på at dette faktisk er ganske morsomt!

Og det aller morsomste er når hun skjønner at noen skal sette kopper inn i oppvaskmaskina, eller at vi tar de ut. Da er hun der på flekken!! Og aller helst skulle hun nok vært inne i oppvaskmaskina. :)

I barnehagen har de samlingsstund. Der har de lært å tromme. Derfor er det veldig artig å reise seg opp ved kassen der vi har hundefôret, for da kan hun tromme på lokket. Det gir en veldig fin lyd og hun er like gira hver gang! Og komme seg ned fra stående stilling er heller ikke så vanskelig lenger, hun blir bare tøffere og tøffere denne dama!! Og for å sitere oldemor Ellinor: "Vår lille engel!"

3 kommentarer:

 1. Gratulerer hjertligst med vel overstått 1-årsdag Maria! Håper du kan ta m deg mamma'n din å komme på besøk til oss snart. Har mange barbiedukker du kan få låne shø ;o)

  Klem fra Ronja

  SvarSlett
 2. Heisan!

  Flott blogg dere har!
  (Har lagt den til på favoritter)
  Og en tøff jämthund :-)

  Synes det var så trivelig at dere har lagt til link til hjemmesiden min!!!

  Hilsen fra Lise H.(Midlertidig ikke Kvamssokning, men håper å være tilbake i slutten av året...)

  SvarSlett
 3. takk lise :)
  syns det er inspirerende m hagen din, for selv kommer jeg aldri helt igang :)

  SvarSlett