mandag 6. juli 2009

Sommer og sol


Nå har vi hatt sol og deilige temperaturer i maaaaange dager og det har vært deilig for både store og små. Maria syns det er kjempe stas å låne mamma's store solbriller, men de får ikke være på så lenge i gangen, så jeg var heldig som fikk tatt et bilde. :)

Sommer er jo synonymt med jordbær, og forleden kveld satte vi til livs ei korg med jordbær, med fløte å sukker på. Kjempe digg!
Og i ca 9 dager har vi passet på denne karen. Søstra mi sin hund, border collien Felix. Siv og muttra har vært i et bryllup "nordaferr" og tok litt ferie samtidig. Hun kommer å henter han i kveld..
Det har gått kjempe fint å passe på "spirrevippen" og han har rettet seg etter vårt reglement fra første stund. Han har fått stått i kjetting et stykke unna Fjell og han har for det meste ligget under ripsbusken i skyggen. Litt varmt for de pelskledde for tida.

Fjell og Felix går bedre sammen nå, enn tidligere. De sloss ikke like mye og jeg tror de har funnet bedre ut av hvem som er sjefen osv, på disse dagene, da de har vært sammen hele tiden. Vi har fått de til å spise maten sin samtidig, uten å ta fra den andre. Men: Noen må stå å passe på, for vips...

... tror Fjell at "gresset er grønnere på den andre siden". Er du virkelig ikke ferdig enda, Felix? Jeg kan godt hjelpe deg, jeg altså! :) :) Sier Fjell her, men enda på visa var at jämten måtte pent legge seg i det andre hjørnet til "søskenbarnet" var ferdig med sin porsjon. :) De er nå bra søte, da!

Her er forresten beviset på at vi bor på landet, hvis noen lurer på det...
Fikk plutselig besøk av en flokk med kyr på rømmen, for et par uker siden. Hans Marius ble satt til å jage de bort, så de ikke ødela noen ting. Heldigvis ble det ikke noen skade etter de. :)

Hadde ikke gjort noe om de hadde trampet løvetanna sønder og sammen... En periode her, så det ut som vi hadde gul plen..

Ellers har jeg invistert i ny bikini. :)

Her er det stillingskrig! Maria vil ut og Balder vil inn. Ingen får viljen sin.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar