lørdag 4. juli 2009

Kattepusin


Begynte å tenke på at det er bra nøyaktig 1 år siden Balder kom til oss. I starten var jeg høygravid og jeg oppdaget raskt at det ikke var den beste kombinasjonen med det å ha en kattunge i hus. Men etter litt om og men fikk vi da skikk på katta, og nå er Balder absolutt et fullverdig medlem av familien.
To gode venner oppi putekassen. :)
Balder har jo, bortsett fra den første mnd, vokst opp sammen med Maria. Han liker Maria og hun elsker ham. De er av og til som erterris, og det er ikke alltid jeg vet hvem som følger etter hvem. Det beste Balder vet, er å sove eller slappe av. Og det gjør han gjerne i nærheten av Maria. Enda hun slår han med leker og kliper han overalt. Det rare er at Balder ALDRI har gjort Maria noe. Ingen kloring eller biting, samme hvor hardhendt Maria er.
Slik finner jeg Balder ofte. Sovende, helst oppå noe mykt. Her har han funnet seg til rette på piknikk pleddet Maria fikk av mormora si. Skjønner ikke at en så liten katt trenger så mye søvn, egentlig.. :) Men den kjære katten vår har en hobby her i livet. En litt strevsom en. Han følger etter folk som trimmer forbi huset vårt. Og det er noen i løpet av ei uke.. Så tusen takk til alle som har han med på tur, og som tar vare på han, slik at han kommer hjem igjen. :)
Fjell og Balder har jo blitt perlevenner, og her i huset er det ikke noe som heter "som hund og katt". Men litt hard lek blir det jo. Fjell har ved flere anledninger filleristet Balder. Ikke for å være slem, men for å leke. Og Balder gjør ingen ting. Bare en gang har Fjell klynket etter lek mellom disse to..
Derfor er Balder en katt vi kan gjøre mye med, han er ganske tollerant. Som for eksempel da Balder låg oppi alle lekene til Maria, og Hans Marius "kledde på han" en lekehund. :) Han sov ca 10 minutter med hunden på før han ble lei og gikk å la seg et annet sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar