torsdag 11. juni 2009

Utstillings-trening


Dette bildet er fra en trimtur vi hadde for noen dager siden, der han (helt naturlig) sto nesten bedre enn når jeg trener med han på plena...

Årsaken til denne utstillingstreningen er vår deltagelse ved nært forestående hundeutstillinger nå i juni. Den ene er nå på lørdag og arrangeres av nord trøndelag elghundklubb (sammen med harehundklubben og fuglehundklubben, tror jeg..) på Stiklestad. Den andre arrangeres av NKK (norsk kennelklubb) i Trondheim.

Jeg er VELDIG SPENT på disse to arrangementene og prøver å trene Fjell med tanke på at han skal løpe i rett tempo, stå pent og høre etter meg til en hver tid... Men, det er vanskelig. Denne treningen er noe jeg har begynt med i år. Faktisk etter Steinkjer-utstillinga. Jeg prøvde ikke noe av det vi har trent på da vi var på Trondheims-utstillinga, for det var det ikke noe vits i.. Har innsett for lengst at denne treninga burde vært startet med da han var valp, men da hadde vi 0 interesse for dette.

Selv om jeg har trent ganske mye i det siste, får vi det ikke ordentlig til. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal prøve det på Stiklestad. Syns hele greia er kjempevanskelig!! Jeg aner ærlig talt ikke hvordan jeg skal få vist han fram på en best mulig måte, men syns jeg har en viss peiling på farten, værtfall. Så fremt han gidder å løpe, og ikke prøver å åle seg ut av utstillingsbandet..

SUKK!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Hei igjen :)
  Så fint å høre at alt går bra og at Maria utvikler seg som hun skal! :D Det er jo ingen selvfølge for premature barn ;)
  Bloggadressen min er: http://camillaigodeogondedager.blogspot.com/ :)

  SvarSlett
 2. Så flink du e t å tren m Fjell-gutten, Line! Vædde på at dåkk kjæm t å tøm premiebordet på begge utstillingan.

  Ønske herskapet på Finstad ei superfin helg!

  PS! Pipe deg for å avtal lunch om ca 14 daga ;o)

  SvarSlett