onsdag 24. juni 2009

Maria 10 mnd


Tida går fort å i går ble Maria 10 mnd. :) Hun er overalt fortida og har blitt skikkelig aktiv. Hun åler seg fram på gulvet og rister på hodet hvis vi kremter til henne. Hun skjønner at nei betyr nei, men utforsker trangen er større enn forståelsen av å høre etter. :) Her om dagen var hun med for å rydde på soverommet. Og bildet sier mer enn tusen ord om hva hun holdt på med. :) Speil er skikkelig artig, og syns dette bildet ble ganske greit. Vanskelig motiv, sjø.
Sist vi var hos fysioterapeuten fikk vi beviset på at Maria har tatt igjen jevngamle barn, og hun ligger faktisk foran på noen motoriske øvelser. Det lille trollet mitt klarte nesten å reise seg helt opp ved en lekekasse sist uke da vi var hos helsesøster. Jeg fikk faktisk hakeslep med det samme! Det var da "fælt korr stor ho skoill bli" på kort tid. Men hun har ikke gjort det etterpå, men time will show ka deinn dama finn på før ho bi 1 år.

1 kommentar:

  1. Så søt hun er! :D Kjempeartig å se tidligfødte barn som er gode og runde i kinnene og tar igjen jevngamle barn til rett tid!! ;)

    SvarSlett