mandag 22. juni 2009

Hælgatur

På lørdag dro vi til Mykkelvika (der vi var i påska). Vi fisket og grilla å bare koste oss. :) "Karan" fikk kvar sin ørret på rundt kiloet/halvanna kg, mens vi andre fikk litt mindre fisker. Min var på 560 g, noe som er årsbeste for meg. :)

Dessverre ville ikke kameraet funke på turen, så det ble ikke tatt noen bilder.. Men, men. Fjell har storkost seg i lag med de andre hundene. Tilsammen var det med 5 hunder. 3 jämthunder, 1 norsk elghund grå og 1 alaskan malamute. Fjell ble, i størrelse, som en liten unghund sammen med malamuten. ;) Vi har lyst på en malamute, faktisk hadde vi bestemt oss for det, da vi ombestemte oss og fikk tak i Fjell i stedet. :)

Maria brukte store deler av lørdag til å sove. Men hun fikk også tid til å spise lyng, kvister og annet som kommer opp av jorda. Sikkert enormt sunt!! :) Hun har forøvrig fått mye oppmerksomhet, og var glad for det. :)

Både store og små (vi var 6 voksne og 2 babyer) koste seg og vi voksne spiste reker på lørdag. Det var ca 1 1/2 år, nesten 2 år, siden jeg spiste reker sist. Skal skrive under på at det smakte godt!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar