søndag 14. juni 2009

Hjemmelaget middag til Maria


Jeg har lenge tenk å lagt middag til Maria selv, og endelig gjorde jeg noe med planene. Menyen ble fiskeboller og potet. Maria elsker denne hjemmelagete middagen.. :)

Først kokte jeg de nyvaska middagsglassene fra nestlè, som det forøvrig blir mange av, og lot de tørke på et håndkle. Samtidig kokte jeg poteter og når dette var gjort, moste jeg potet og fiskeboller sammen. Jeg hadde to fiskeboller per potet.

Her er det ferdige resultatet rett før det ble lagt i fryseboksen. Fra en boks med fiskeboller (og det halve antallet med potet), ble det 8 middager. Hvis du nå sitter å tenker at det der så tørt ut, hvor er sausen?? Så har jeg funnet ut at når Maria skal ha dette til middag, og massen har tint, tilsetter jeg Nan, og vips får hun fiskeboller, poteter og saus til middag. Det går selvfølgelig ann å ha i gulrot også, men det hadde jeg ikke hjemme akkurat når jeg bestemte meg for å ta en svingom på kjøkkenet. :)

2 kommentarer:

  1. Så heldige dere er som kan lage mat av det dere har lyst til eller Maria vil ha! Nyt et barn uten allergi og/eller overfølsomhet!! ;)

    SvarSlett
  2. innimellom tænke æ at vi e bra heldig ja. ein heilt frisk onge som heiller itj hæng etter m nå motorisk længer. sende nånn varme tanka t dåkk! tru nok at dåkk står på innimellom, ja.

    SvarSlett