søndag 31. mai 2009

Glade maidager


På kristi himmelfart dro Siv, Felix, Maria og jeg til Bangsund-hytta. Og for en fin tur det ble!!! Vi hadde sol alle dagene (var der fra torsdag til søndag) og bak på altanen hadde vi ca 28 grader! Må vell nevnes at den store granskogen i rundt isolerer mye, for gradestokken viste egentlig 14-19 grader.. Maria stor koste seg og vi laget en fin, skyggefull lekeplass til henne på altanen. Hun fikk også prøvd solhatt for første gang, og etter mye om og men fikk den ENDELIG være på.. :) Vi fikk også prøvd bæremeis, noe som gikk kjempe fint!! På lørdag kom også Hans Marius og Fjell. Og kjæresten min fikk en sjøørett på 1 kg!

På 17.mai var min lille familie + Siv og Mary(oldemor til Maria) med på den tradisjonelle feiringa her i Kvam. Vi gikk i toget fra skolen- til eldresenteret- til grendehuset. På grendehuset ble vi også sittende sammen med et vennepar, og alle (Maria smakte på min rundpinne) spiste masse is og koste seg!!! :)

Og på kvelden 16.mai hadde vi Siv og Felix på grillbesøk og melodi grand prix- titting.. Alle koste seg da også! :) Ja, bortsett fra en, da. Vår kjære pusekatt.. Felix ser gjerne at Balder skal forsvinne, og det gjør han da også når Border collien kommer på besøk til oss.. Men feiltrinn kan skje, og plutselig kom Balder fram fra sitt skjulested. Dette måtte selvfølgelig Felix også oppdage, og han jaget katten. Balder føk opp på taksperrene i garasjen, med Felix i hælene. Det var bare millimeter om å gjøre, men katta vann duellen denne gangen også.

Plutselig kom da Siv bort også, men forklaringen var at hun klatret etter Balder. :) Hvorfor vet ingen, for katta kommer seg jo ned på egenhånd, men jeg fikk nå værtfall et artig bilde, da. :) Så her ser dere Siv og Balder på taksperrene i garasjen vår. :)

Og pusin har fått seg halsreim med bjelle, så folk skal vite at han hører til et sted. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar