søndag 10. mai 2009

Bangsund hytta for første gang i år


Det har blitt tradisjon for oss å dra til hytta på Bangsund 1.mai og dagene rundt denne datoen.
Hytta er ikke så stor, men hva gjør vell det?? :)

Det var første gangen at Maria var med til hytta og det var første gang at Maria var i båt. Vi var på Steinkjer å lånte redningsvest på brannstasjonen. Det er noe jeg anbefaler til alle som har lyst til å på båttur, uansett alder, og ikke har redningsvest. Det koster 20 kr første døgnet, og resterende døgn koster det 10 kr. Og redningsvest er viktig, like viktig som bilbelte.. Det var dagens lille påpeking.. :)

Maria syns at dette med båt var noe tull, for hun fikk ikke til å bevege seg noen ting med alle klærne og den tykke redningsvesten. ;) Men hun var med på fisketur også- resultatet ble 0 fisk og en sovende unge. Fikk faktisk ikke noen fisk på denne turen, men hva gjør vell det når været er strålende og temperaturmåleren viser 18-20 grader i skyggen??
Dermed fikk vi grillet for første gang i år. Menyen var røkte sommerkotelletter og pølser m/tilbehør. + noen bokser øl. Deilig med en smak av sommer!! I tillegg til at vi koste oss, fikk vi tid til å jobbe litt også. Vi satte ut flytebrygga, rundvasket hytta og andre småoppgaver..

Her holder vi på å få ut brygga.
Vi fikk også tid til en tur i skogen. Maria ble skikkelig fasinert av granbar. :) Og Fjell var med og storkoste seg han også. Vi hørte nesten ikke fra ham i det hele tatt.. Han fikk fast plass nede ved bergene mot sjøen, noe han syns var helt topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar