onsdag 15. april 2009

Et lite påskereferat :)


På tirsdag for ei uke siden pakket vi bilen full av baby m/utstyr, hund m/utstyr og div div div div div div, for så å dra til "Mykkelvika" på hyttetur. Vi kom fram ganske sent på kvelden, så Maria spiste kveldsmaten nærmere midtnatt. Men hun har vært litt på utur den siste tida, så det gjorde ikke så mye...
På onsdag var det snøføyk, så da var vi inne i hytta hele dagen. Da tok vi noen fine bilder av Maria. Hun var så blid og fornøyd..
På kvelden kom Roy (som eier hytta) og Sara og Ingrid. Og på torsdag var vi på et tradisjons-barneskirenn ved Gudøyvangen grendehus. Sara og Ingrid gikk så fort de fikk til, mens Maria var medlem av heiagjengen. :) Etterpå var det brus, pølser og premieutdeling.
Så kom fredag med steik sol og lite vind. Sara og Ingrid lekte ute hele dagen, Roy og Hans Marius hugget ved og kjørte scooter. Og den lille prinsessa av Finstad var ute ca 45 min og koste seg både i vippestol og på reinsskinn. Men sola var så sterk, så Maria ble plassert innendørs resten av dagen. Og "mor sjøl"?? Fikk slikket sol for første gang på..... 8 mnd.. HÆRLI!!


På lørdag var det også fint vær. Da dro Maria og jeg til Skorovass. Der var vi innom butikken, og så dro vi for å finne noen kjentfolk. Onkeln min har leilighet i Skorovass, så vi fant gjengen utendørs. Det var Onkel og hans samboer Guri, Guri sine to sønner m/damer og min søster Siv og hennes kjæreste Tommy. I tillegg var det 3 hunder; Felix, Eros og Zafira. :)

Tante Siv og Maria koste seg mye, og Siv og Tommy + Felix ble med oss og låg over i samme hytte som oss.. :)

Onkel gjemte seg bak et tre.... Men det var hans gule jakke og hundene som gjorde at jeg oppdaget hvor de satt.. :)

Guri ble i motsetning til onkel fotogen.. :) Maria og jeg var forresten og besøkte disse to på Kolvereid, der de bor, for noen helger siden. Det var skikkelig koselig!
På søndag dro vi hjem, til våren!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Blomster og hage rapport kommer senere!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar