onsdag 18. mars 2009

Maria og noen utvalgte lodne venner :)


I det siste har Maria blitt veldig opptatt av Fjell, og Fjell gjengjelder oppmerksomheten. Maria kan sitte på spisestua å skrike av full hals om morgenen før frokosten har kommet på bordet, men med en gang Fjell kommer inn på kjøkkenet blir gråten snudd om til latter. Og når de hilser på hverandre må Fjell vaske Maria litt i ansiktet, eller snuse litt på henne. Da kommer også latteren. :) Hun elsker å sitte å se på at Fjell gjør ingenting.. :) Men vår lille frøken har også satt seg litt i respekt, for alle de lodne vennene til Maria har to fremtredene "håndtak", nemlig ører!

Her har vi Maria og tante Siv med border collien Felix. Felix har litt vansker for å takle all oppmerksomheten lille Maria får, og blir veldig lett sjalu. Maria syns derimot at Felix har skikkelig underholdningsverdi, for han er så vimsete og er overalt.. Men, kommer den vimsete halen i ansiktet, blir det noe helt annet enn latter.. :) Jeg ser godt for meg disse to om 1 års tid eller noe.. SUKK, det blir nok arbeidssomt.. :)

Maria liker også Balder veldig godt, en glede hun deler med Fjell. Når det er sagt så har nok ikke Balder alltid den samme gleden av de to vennene sine.. Den ene elsker å rive han i ørene eller andre steder på kattekroppen, til han biter meg noe voldsomt, mens den andre elsker å leke litt harde tøffe leker som ligner mest på filleristing av kattepus...

En annen "lodden" kompis, av den litt enkle og stillferdige sorten, er Nasse Nøff. Han kan være skikkelig god å ha til tider, når verden butter litt ekstra i mot.. :)

1 kommentar:

  1. Hehe, så råbra ett innlegg :o)))) Maria e jammen bra heldig som har så mang "kosebamsa". Kan lett sjå for meg at håndtakan e fristanes i dra i da! Hihi, så skjønn ho e altså :o)

    Skriv fleir innlegg da, snille du! E så koselig å lesa shø ;o) Har egentlig skrivedag i dag eg, meeeen "plutselig" så e eg i blogglandia en tur... Skjønne itj derre...

    Ha en fin dag da!

    SvarSlett