torsdag 5. februar 2009

Søndagstur på Midterfjellet


På søndag ble vi invitert til å bli med på en liten utflukt. Midterfjellet i Følling var målet. Her er det store muligheter for å gå på ski, og hadde vi vært skikkelig sprek hadde vi kunnet gå på ski hjemme fra. Men det var lite aktuelt, egentlig.. :) Faktisk ble skiene værende hjemme fra vår side.. :)
Været var upåklagelig med sol fra tilnærmet skyfrihimmel, men gradestokken viste 10-12 minus grader. Derfor ble Maria godt påkledd med ullklær og en skikkelig utedress. På Midterfjellet gikk vi/trillet vogn noen 100 meter fra parkeringsplassen, mens de andre i følge gikk på ski. Her koste vi oss med pølsespising og nytelse av solen. Sara og Ingrid (onkelbarn av Hans Marius) benyttet annledningen til å gå på ski og kjøre ned en liten bakke med rompeakebrett.

Her har vi Ingrid i en forrykende fart med rompeakebrett.

Og her har vi Sara på ski, hun har akkurat kommet fram til bålplassen etter en liten tur bortover løypa. Det må nevnes at Midterfjellet er perfekt for barnefamilier og løypene har forskjellig lengde, og dermed forskjellig nivå.

Her har vi fra venstre Roy, Oddhåvard og Hans Marius. Og her har vi Marit (t.v) og Marion (søstra til Hans Marius):

Vi var på "fjellet" i ca 3 timer. Maria sov nesten hele tiden i vogna, og da hun våknet var hun glodvarm. Derfor syns hun nok at det var deilig å komme opp litt. Her har vi vår lille prinsesse mens hun drikker melk.

Det var litt vanskelig å holde melken tilstrekkelig varm, men der og da tenkte jeg faktisk at nå er jeg glad jeg ikke ammer... :) Bar pupp i 10 minus grader.. BRRRRRRR... :) Men det ble "brrrrr" uansett da sola gikk ned. Men tross i kulden ga denne dagen oss en liten forsmak på den fine tiden som kommer og på vei hjem hadde vi skikkelig påskestemning "innabords". :)
Jeg lurer forresten på om bilstolen til Maria holder på å bli litt liten??? :) Heldigvis har vi en ny på loftet som hun kan bruke ganske snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar