onsdag 4. februar 2009

På hyttetur


Fra forrige torsdag og frem til lørdag var vi på hyttetur. Hytta ligger på Sparbu'n og eies av min svigermor. Hytta er ikke ferdig bygd enda, men ting skjer da raskt når det først settes igang. Siden svigermor bor i Oslo og er i trøndelag ca annen hver måned, sier det seg selv at det ikke snekkeres så ofte. Men jeg tror nok at mye er gjort når sommeren kommer..

Vi bestemte oss for å ta oss en tur hit til Lorvika hyttefelt for å se noen annen vegger enn de hjemme. Vi er jo hjemme hele familien for tiden og derfor var det godt å kunne ta seg en tur bort. Samtidig som vi fikk andre impulser enn Internett og TV var planen å snekkere litt. Må nevnes at snekkeringen blir litt begrenset på grunn av at Maria var med, men da vi dro derifra hadde 7 vinduer fått både utforing og listeverk. Og dette er en jobb som trenger tid og presisjon.

I tillegg til Maria var også Fjell med. Han syns dette med hyttetur var en helt fantastisk ide. Han var skikkelig "koseklein" og syns livet var herlig med mye oppmerksomhet. Balder fikk være hjemme. Han har sitt lille rede ute i garasjen, hvor han hadde nok mat.

Hyttefeltet ligger med utsikt over det jeg innbilder meg heter Borgenfjorden, med Straumen (sentrum i Inderøy kommune) som midtpunkt. Og solnedgangen på fredag var skikkelig vakker. Det vises ikke like godt på bilde, men det var ei kjempe fin stemning utendørs.

Bildet er tatt mot Straumen. Og på Straumen bor mine besteforeldre, som vi inviterte på kaffebesøk. Det var kjempe koselig!


Det vises ikke så godt på bildet, men Maria ligger i ei "seng" som Hans Marius snekkerte da vi kom til hytta. Målet var å ha Maria opp fra gulvet, for det var så gulvkaldt. Så "senga" fikk beskyttende karmer i rundt slik at Maria ikke klarte å komme seg ut. Må nevnes at da vi kom til hytta var det ingen som hadde vært der på ca 1 mnd. Derfor var det ca 4-5 minus grader inne i hytta!! Brr... :) Vi kom i 13 tiden og det ble ikke behagelig varmt før i 23 tiden.. :)

Uansett koste vi oss masse, og fikk da gjort litt snekkering. Svigermor kommer vell oppover igjen ganske snart. Så da blir det vell mere snekkering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar