torsdag 12. februar 2009

Maria feirer morsdag


Se på dette sjarmtrollet! Syns dette bilde er spesielt, for kjolen Maria har på seg på dette bildet er en kjole som min tante strikket til meg da jeg var ca like gammel som Maria. :) Mamma's lille gullunge. :) Bildet er tatt hos mormor Gerd (mamman min).
Dagen begynte med at Maria fikk frokosten servert oppi senga til pappa og mamma. Det ble en skikkelig kosestund, og vi fikk ordentlig slappet av på morgenkvisten alle mann. Elllers brukte vi søndagen på å være hjemme og kose oss. Hans Marius bakte en kjempe deilig bløtkake til meg, med syltetøy og banan blandet i kremen. MMMM... Underholdning hadde vi også, for Isbolrennet gikk 10 meter fra husveggen vår (Det ligger forøvrig maange bilder på kvamssida.no fra Isbolrennet).
Her er Maria pyntet for dagen i en rosa kjole som er for liten.. :) Men når den først hadde kommet på, fikk den være på resten av dagen. :) Men et lite problem oppsto underveis i fotograferingen. For i det ene øyeblikket sitter man å smiler søtt, mens i neste......
....ligger man bare der.. :) Og når det først har gått så galt at fallet i stolen er et faktum, kan man jo like gjerne....

....se litt TV samtidig som kløen i munnen kan stoppes. :) For tiden klør det fælt inne i munnen, men ingen tenner i sikte enda. Ellers har Maria kommet på at det går ann å snu seg selv. Hun ruller nå fra rygg til mage og fra mage til rygg. Men det virker som hun ofte glemmer at hun selv kan rulle fra mage til rygg, og det blir derfor mye sutring hvis hun blir sliten av å ligge på magen, for da venter hun til det kommer noen å snur henne. Og når hun blir snudd til ryggleie igjen, ligger hun på magen etter 4 sekunder... :) Bildene nedenfor er tatt på forskjellige dager.. :)
På "magebildet" ser Maria forskrekket ut. Men det har sin naturlige forklaring..
Nemlig.. Etter ei stund ble Balder lei av babyen og alt bråket rundt henne, så da fant han seg en bedre plass, langt unna babyståket.

Ellers koste Fjell seg på kjøkkenet, før han ble sendt ut med antibjeffehalsband for å se om det fungerte selv om det ble arrangert skirenn på reviret hans. Skal blogge om dette ved en senere annledning.. :) Min første morsdag kan oppsummeres som en perfekt kosedag for hele familien på Finstad. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar