onsdag 14. januar 2009

Vår lille badenymfe


"Hei på deg, her er jeg, blekkulf det er meg. Jeg liker å svømme, la tankene strømme.."

Som nevnt tidligere er vi med på babysvømming ved Egge helsetun hver mandag kl 10. Vi er 30 minutter i det utrolige, gode, varme vannet. Skikkelig deilig for både liten å stor! Vi har bare 3 ganger igjen, og jeg har allerede vurdert et nytt kurs når vi er ferdige med dette. Innbiller meg at Maria har veldig godt av denne badingen hva anngår hennes kroppslige utvikling. Har observert flere ganger at når vi kommer hjem er det akkurat som om hun har lært noe nytt om seg selv, og plutselig i løpet av en til to dager kan hun noe nytt. Som for eksempel og rulle fra mage til rygg, gripe om leker etc.. Jeg vet jo at en baby i denne alderen alltid lærer noe nytt, og at de har en utrolige læringskurve, men det er ganske vittig at alt hun har strevet litt med å lære, det kan hun etter en runde i bassenget...

Maria elsker å bade og hun stor koser seg i bassenget. Hun er ikke av de som plasker å spruter og er helt vill i bassenget, men hun liker mer å nyte oppholdet. Hun liker aller best å flyte på ryggen. Da støtter jeg nakken hennes, slik at hodet holder seg over vannet, mens resten av kroppen begynner hun å få kontroll på selv. Før jul syns hun det var helt greit å dykke, men nå etter juleferien er det ikke like morsomt lenger. Hun har begynt med å hyle etter hvert dykk, så vi holder på å prøve en ny teknikk. Tror den kommer til å fungere bedre, men det vil vise seg best ved neste annledning. :)

Må nevnes at Maria ikke er så lett å ta bilder av, for hun reagerer på blitzen, men under vann er hun skikkelig fotogen! :) Slipper å få det skarpe lyset rett i ansiktet!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar