mandag 8. desember 2008

Oppussing av soverommet

I januar 2006 begynte vi jobben med å totalrenovere huset vi hadde kjøpt. Og til jul var det såpass at stua, spisestua, deler av kjøkkenet og soverommet var ferdig. Soverommet ble ferdig den sommeren, som første rom i huset.
Egentlig var vi enige om å pusse opp 1 av de 3 soverommene i 2.etasje. Men etter noen glupe ideer gikk vi bort fra dette, og snekkerte opp en vegg som delte den lange stuen i 2. Så derfor fikk vi 1 soverom og en koselig spisestue, i stedenfor 1 lang stue, som virket vanskelig å innrede. Så det som har blitt gjort på soverommet: Satte opp en ny vegg, skiftet dør, malte takplatene med vanlig hvit takmaling, malte vinduene i fargekoden visjon, enkelt panel på veggene som ikke ble malt, enkelt gulv, to klesskap fra Skeidar m/spotlight. Og her er noen før og etter bilder:
Dette bildet viser hvordan stua så ut før vi delte den av til to rom. Bildet er tatt fra "soverommet" og mot stua. Det vises også hvordan huset så ut under oppussingstiden. Veldig rotete.. :)
Dette bildet er tatt der den nye veggen ble satt opp, og viser soverommet i sin helhet.
Her er jeg i full sving med å male taket. Huff, det var "tussi", ble skikkelig sliten i hendene og nakken.
Og her er da det ferdige resultatet (bildene er tatt nå i desember, etter rundvaskinga. Derfor er gardinene fraværende):

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar