mandag 27. oktober 2008

Lisstuppa vårres


Maria har nå blitt 2 mnd og hun vokser for hver dag som går. Sist vi var på helsestasjonen, for 2 uker siden, veide hun 4,3 kg og for første gang kunne vi måle hennes lengde. Hun målte da 54 cm.

Tiden fra da vi kom hjem fra sykehuset har gått både raskt og sakte på samme tid. På sykehuset sov Maria alltid mellom måltidene og hun sov godt uansett. Men da vi kom hjem forandret dette seg. Hun skrek mye og ville ikke sove om natta. Det ble mange slitsomme våkennetter fram til vi fant ut at det var kolikk. Må nevnes at vi har hatt mange slitsomme netter etter det også. Maria har det vondt, pappan må sove på sofaen for å klare og fungere på jobb, og mamman må sove hele formiddagen. Slitsomt for alle med andre ord. Tilslutt ble redningen kiropraktor. I dag, 27.10.08 var forhåpentlig siste gang vi var der. Og Maria er bedre etter at behandligen kom i gang. Hun skriker ikke så inntenst nå som før og skrikinga varer i kortere perioder. Det er bare å krysse fingrene for at hun nå slipper å ha det så vondt.

Selv om det kan være mye styr og skriking, er det kjempe koselig med baby. Det er artig å følge forandringene som skjer, og hun forandrer seg stadig. Jeg som daglig går sammen med Maria ser forandringene. Blikkontakten blir bedre, lydene blir flere og våre "samtaler" blir mer som en to-veis kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar