mandag 13. oktober 2008

Bamse brakar i elgskogen

Forleden dag kunne Hans Marius fortelle om en spennende dag på elgjakt. Det begynte som et helt vanlig drev i nærheten av et sted som heter Bjønnadal'n. Driverne og de som skulle postere gjorde seg klare for jakta. Men etterhvert som drevet nærmet seg slutten var det ingen tvil om at det var flere dyr en elg og mennesker i området. Den svarte elghund tispa Kira oppførte seg merkelig og etter ei stund kom broren til Hans Marius inn på radioen. Han kunne høre noen som gikk å brølte bak posten hans. Og det var ingen tvil, de hadde en bjørn i nærheten. Stemningen etter dette ble antagelig noe spent, uten at jeg vet det for sikkert.

Det er noen som mener at det også kan være hjort som brøler på dette viset, men for at det ikke skulle være noe tvil, da Hans Marius var driver dagen etter såg han ferske bjørnespor. Og det kan ikke diskuteres så mye om hvem som er opphavet til de sporene...

Må vell nevnes at en bjørn ikke er farlig i seg selv, men for å referere en kjent barnesang: "den er ikke farlig, bare man går varlig. Men man kan jo, men man kan jo, aldri være trygg!"

En stor bamseklem fra Line og Maria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar