søndag 28. september 2008

Årets elgjakt!

Ja, deinn 25. september startet morroa for de som liker elgjakt, og som har muligheten til å være med på dette. Jeg skulle ønske at jeg også kunne fått vært med, men det er veldig upraktisk når en har en liten baby som krever sitt. Men Maria og jeg koser oss hjemme, og venter spent på at pappa Hans Marius kommer hjem for å fortelle hvordan jaktdagen har utartet seg.

I går fikk Fjell sin jaktdebut. Da Hans Marius slapp han løs for første gang i elgskogen, forsvant han inn i stor skogen raskt. Ikke lenge etter kunne en av postene fortelle om 1 stk jämthund som løp i vill fart etter to rådyr.. Ikke helt etter planen det da, men.. Fjell ble derfor plystret inn, og et nytt drev ble i scene satt. Og nå fikk værtfall Fjell elg i nesen! Det endte med en los for første reisgutten vår! Desverre forsvant Fjell og elgen i feil retning i forhold til postrekka. Men dette er en god start!!

Hans Marius skal ikke jakte så mye nå før 2.perioden. Derfor krysser vi fingrene for fortsettelsen for Fjell sitt jakteventyr. Krysser også fingrene for at Hans Marius også får skutt seg en elg etter hvert. Til sammen har jaktlaget skutt 2 eller 3 elger. Når en ikke er med på morroa, går antallet litt i surr.. :) De har værtfall 1 fjordokse og 1 kalv.. Må nevnes at dagen i dag ble avsluttet tidlig på grunn av svæææært dårlig vær!!

Må nevnes at huset vårt ligger i et annet jaktvald, og at en av postene er godt synlige fra stuevinduene våre, og i fjor ble en elg skutt noen hundre meter bak garasjen vår.. Så her kan man ikke være skvetten!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar