onsdag 13. august 2008

En liten hagerapport


Georginene mine blomstrer!! Og 4 av 6 er fulle med knopper. Og det beste av alt er at de blomstrer mye tidligere i år enn i fjor, slik at vi får nyte synet av disse vakre blomstene lengre.. Kan derfor konkludere med at dette prosjektet ble bra!

Ingen av frøene jeg sådde i vår har begynt å blomstre, men alle har knopper. Så da er det bare å vente. Er ikke helt fornøyd med dette, for det første året jeg sådde blomsterfrø, var alle i full blomst i midten på juli. Og det er snakk om de samme blomstersortene.

Georginene i blomsterkassene mine har det ikke så bra. Det har vært alt for mye regn i sommer til at de har klart seg godt. Jeg har dessuten drenert kassene for dårlig, slik at blomstene badet i vann alt for ofte.

På tomta har vi også noe som jeg tror heter fredløs. Disse er vell ganske vanlige rundt omkring i alle hager. Har en liten visjon om å flytte dem til et annet sted på tomta etterhvert, for vi har planer om å utvide altanen en gang i fremtiden, og da vil de to store "klasene" med fredløs stå i veien..

Var forresten en tur på plantasjen for ikke lenge siden, og der hadde de mange artige figurer til hagen. Blant annet denne søte skilpadden, som jeg kjøpte to av..

1 kommentar:

  1. Du imponere stadig m blomster Line! Eg bli skikkelig missunnelig ;-) Artig å sjå at Georginerne vart et vellykka prosjekt da. Føle eg har "fulgt" dem sia du sett dem i kjeller'n i fjor høst ;-)

    SvarSlett