onsdag 2. juli 2008

Baby

Da er vi inne i uke 28 av svangerskapet. Det er ikke lenge igjen til terminen den 22.september, og tiden går fort når man har noe å fylle dagene med. Jeg har sommerjobb fram til første uka i august, og det syns jeg er godt. Da får jeg gjort noe, samtidig som jeg tjener penger, og så har jeg 6 uker å se fram til. De 6 ukene mellom sommerjobben er ferdig og fram til termin, har jeg planlagt å bruke på å gjøre de siste nødvendige innkjøpene, samtidig som huset må forberedes på at det kommer en baby.

Når det gjelder utstyr er vi svært heldige. Vi har fått kjøpt brukte bruksting rimelig, og vi får også låne en del. Dette er med på å redusere utgiftene våre betraktelig, og det er vi selvfølgelig glade for. Men en tur til Ikea i august, det blir det! :) Her er forresten et bilde av hvordan det ser ut i stua vår akkurat nå. Dette er "babyavdelingen"!! :)

Tove har forresten etterlyst et magebilde, og det skal du få!

Bildet er tatt i dag, og er rykende ferskt.. :)
Ellers har jeg gjort en liten investering i ei bok som heter babykrøniken. Den er kjempe fin, og her kan man skrive om barnets første år, frem til barnehagen.. Har ikke begynt å sett så mye i den enda, men den tiden kommer vell..

1 kommentar:

  1. Åååååh, så koselig ett innlegg! Bli vanskeliar å følg m på både magan & forberedelsan no når det e sommerferie. Så du må husk på å oppdatter jevnlig altså :-)

    SvarSlett