onsdag 2. juli 2008

Adventskalender

For flere år siden (faktisk så lenge siden at jeg har glemt hvor mange) begynte jeg på et lite prosjekt. Jeg startet å brodere en adventskalender. Den gangen var hus, mann og barn bare en vag fremtidsdrøm, og ideen var egentlig å brodere den i julegave til noen som trengte den mye mer enn det jeg gjorde selv. Med godt mot begynte jeg å brodere, men erfarte raskt at dette var et mer tidkrevende prosjekt enn det jeg hadde forestilt meg. Her ser du hvordan kalenderen skal se ut når den blir ferdig:

Tiden gikk, og jeg flyttet sammen med Hans Marius. Da jeg hadde et friår, mellom videregående og høgskole, tok jeg frem prosjektet nok en gang. Nå ble planen at denne skulle våre barn ha glede og nytte av. Siden erfaringen min var at det er tidkrevende arbeid å brodere adventskalender, ble følgende mål satt: Kalenderen skal være ferdig til advent, det året jeg får mitt første barn. OG DET ER NÅ!! Så langt har jeg kommet med kalenderen:Her er noen dårlige bilder av de tre forskjellige motivene til kalenderen:


1 kommentar:

  1. Der va den ja:-) Har jo hørt litt om den så det va artig å få sjå den live. Hadd forresten samma plan da eg va gravid m Ronja. Meeeen den vart itj ferdig før at ho fylt 2 år... Å det gikk bra d ;-) Dem skjønne da itj nå tå det de første åran like vel...

    SvarSlett