mandag 16. juni 2008

En liten fisketur

I går kveld dro vi på en liten impuls-fisketur på snåsavatnet, rett før leggetid. Vi hivde på hver vår rapala, og startet på runden vår. Det viste seg at Hans Marius hadde rett type utstyr, for i starten var det bare han som fikk fisk (han fikk to tilsammen). Jeg prøvde forskjellige typer, men det var visst ikke av den riktige sorten.. Fikk derfor tilbud om å låne fra hans marius sitt fiskeskrin. Det ga resultater! 1 stk på meg også. Vi fikk tilsammen på denne turen 3 fisker, og de lå rundt 200-300 g. Ingen store fisker med andre ord, men slik har ståa vært i år. Fisken er bitevillig, men de store gjemmer seg.

Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss en liten fisketur, men værgudene hjalp oss hjemmover tidligere enn vi hadde planlagt. Øs pøs regnvær er ikke så koselig, men det var ikke årsaken til at vi dro hjem. Det begynte plutselig å blåseopp, så da var vi raske om å komme oss raskest mulig tilbake. Vi har nemlig vært på snåsavatne før i kraftig vind, og det var lite trivelig for å si det slik.. Man må ha respekt for naturen!! Det lønner seg..

Klarte å knekke tuppen på stanga da vi skulle i land.. Ergerlige greier!! Håper det går ann å reparere. Har blitt skikkelig glad i denne fiskestangen som jeg fikk av Hans Marius i bursdagsgave en gang.. Den heter vassfaret, og er kjempegod til å kaste med, og så rykker det så bra i den når jeg får fisk.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar