fredag 30. mai 2008

Påmeldt på hundeutstilling

Da er Fjell påmeldt på hundeutstilling. Begivenheten ska foregå 14.06.08 på Stiklestad. Det er den nord trønderske elghundklubben sammen med dachshundeklubben som arrangerer, og etter listen over hunderaser som kan være med, er denne utstillingen mye større enn den vi var på i mars.

Utstillingen i mars ble arrangert ved Steinkjer, og var både Fjell og min sin første opplevelse av å være på utstilling. Det var, hvis jeg ikke husker feil, 6 eller 7 hunder i Fjell sin klasse, unghundklassen. Og Fjell gjorde det ganske bra, faktisk over all forventing. Resultatet ble: 1.JK 2.JKK HP Har undersøkt litt på internett hva dette egentlig betyr, og fant ut dette: 1 plass i juniorklassen, 2 plass i juniorkonkurranseklassen. HP står for Hederspris, og deles ut til "hunder som er særdeles lovende".

Håper Fjell gjør det godt i konkuurransen på Stiklestad også, men siden han er ung og uerfaren, og hans kjære eiere også er uerfarne, legger vi ikke liste så høyt. Men håpet om en god plassering er der.. :) Det blir spennende å se. Fjell skal konkurrere i unghundklassen denne gangen også. Unghundklassen er for hunder mellom 9-15 mnd.

Det ble ikke tatt noen bilder fra forrige utstilling, men planen er å ta noen ved neste anledning. Mens vi venter på at utstillingen skal komme, kan vi jo kose oss med et av de bildene hvor jeg personlig syns Fjell er søtest! Her er han vell rundt 3 mnd gammel, og som bildet avslører, har ikke ørene reist seg enda.. Dessuten syns jeg han ser svært deprimert ut, for han er jo bundet fast! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar